Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020

13/05/2020 Tarihli Öğretim Elemanı (Öğr.Gör.) Alım İlanı

Üniversitemiz çeşitleri Birimlerine öğretim elemanı (Öğr. Gör. (Ders Verecek)) alımına ilişkin duyuru 13 Mayıs 2020 tarihli ve 31126 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Ülkemizde yaşanan Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamındaki mücbir sebepler nedeniyle alınan önlemler kapsamında;

>>Birimlerimizde dönüşümlü ve uzaktan çalışma uygulandığından şahsen başvuru yapacak adayların aşağıda belirtilen e-posta adreslerinden gelecekleri günler konusunda teyit alarak şahsen gelmeleri gerekmektedir.

>>Postaya verilen başvuruların süresi içinde ilgili birime ulaşması adayların sorumluluğunda olup postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

>>Belgesi eksik olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru Başlangıç       : 13.05.2020

Başvuru Bitiş               : 27.05.2020

Başvuru Adresi            : Kadro ilanının yapıldığı ilgili birimlere yapılacaktır.

İLAN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.