Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2022

24 Eylül 2022 Tarihinde Yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavında Mühendis (İnşaat) (1005) Alanı Yazılı Sınavının Tekrarlanması

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol gereği Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ-UZEM) tarafından 24 Eylül 2022 tarihi Cumartesi günü gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yazılı sınavı hakkında KTÜ UZEM Sınav Koordinasyon Kurulu tarafından verilen karar uyarınca Mühendis (İnşaat) (1005) alanına yönelik sınava girme hakkına sahip adaylar için aynı sınav kuralları ile sınavın tekrarlanması Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bildirilmiş olup söz konusu tekrar yazılı sınavı 07 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 11.00’da yapılacaktır. Sınav takvimine aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşılabilmektedir.

İlanen duyurulur. 11.11.2022

Tekrara yazılı sınav takvimi için tıklayınız.

Unvan Değişikliği Tekrar Yazılı Sınavı aday listesi için tıklayınız.