Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2021

31 Temmuz 2021 Tarihinde Yapılan Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavının Geçersiz Sayılması

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 12. maddesi uyarınca Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol gereği Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ-UZEM) tarafından 31 Temmuz 2021 tarihi Cumartesi günü saat 10:00’da yapılan Görevde Yükselme Yazılı Sınavında sınav içeriğinin dışında sorular sorulması kapsamında sınavın geçersiz sayıldığı söz konusu sınavın 11 Eylül 2021 tarihi Cumartesi günü tekrar edileceği Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bildirilmiş olup sınav tekrarı hakkındaki duyuruya ve güncellenen sınav takvimi ile sınav konu başlıklarına aşağıda yer alan bağlantılardan ulaşılabilmektedir.

İlanen duyurulur. 06.08.2021

Duyuru için Tıklayınız

Sınav takvimi için Tıklayınız

Konu başlıkları için Tıklayınız.