Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021

Öğretim Üyesi İptal İlanı

İPTAL İLANI

Üniversitemizin birimlerine öğretim üyesi alımı ile ilgili 01.04.2021 tarihli ve 31441 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan ilanımızda aşağıda bilgileri bulunan Doktor Öğretim Üyesi kadroları iptal edilmiştir.

İlan Sıra

Kadro Unvanı

Kadro Sayısı

Birim

Bölüm

Anabilim Dalı(ABD)/Pr.

İlan Şartı

ÖÜ2021-01

Dr. Öğr. Üyesi

Gönen MYO

Bilgisayar Teknolojileri Böl.

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Pr.

Doktorasını / Sanatta Yeterliliğini Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Grafik Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Dijital Oyun Tasarımı, Çizgi Film ve Animasyon veya Animasyon ve Oyun Tasarımı alanında yapmış olmak. İlgili alanda çalışmaları olmak

ÖÜ2021-02

Dr. Öğr. Üyesi

Gönen MYO

Bilgisayar Teknolojileri Böl.

Web Tasarımı ve Kodlama Pr.

Doktorasını / Sanatta Yeterliliğini Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, ElektrikElektronik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Radyo-Televizyon ve Sinema, Grafik Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Dijital Oyun Tasarımı, Çizgi Film ve Animasyon veya Animasyon ve Oyun Tasarımı alanında yapmış olmak. İlgili alanda çalışmaları olmak.

İlan olunur.

İptal İlanı 04 Haziran 2021 Tarihli ve 31501 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.