Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Tez-Koop-İş Sendikası (Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Üniversitemiz temsilcileri ile Tez-Koop-İş Sendikası temsilcileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesinde çalışan Sürekli İşçi Kadrosundaki personelin ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varılarak arasında 01.01.2020 - 31.12.2021 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, 15 Aralık 2020 tarihinde Üniversitemizde imzalandı.

“Üniversitemizde işçi statüsünde görev yapan personelimizin ekonomik ve sosyal haklarını düzenleyen bu toplu iş sözleşmesinin personelimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.”