Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021

Program Bütçede Kod Sınıflandırması ve Program Bütçe E-Bütçe Uygulaması Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi

Daire Başkanlığımız Eğitim ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personellere yönelik olarak 12 Şubat 2021 Cuma günü Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ömer Faruk EĞRİ’nin katılımıyla "Program Bütçede Kod Sınıflandırması ve Program Bütçe E-Bütçe Uygulaması” konusunda yüz yüze hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

2021 yılında Performans Bazlı Bütçeye geçilmesiyle birlikte mevcut tertip yapısında ve tertip yapısında kullanılan kurumsal kodlarda meydana gelen değişikliklere yönelik açıklamalar yapılmıştır.

Soru cevap şeklinde Birimlerin yaşadığı problemlere ilişkin çözümsel yaklaşımlarla eğitim devam etmiş ve Şube Müdürü Ömer Faruk EĞRİ katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırmıştır.