Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2021

Yatay Geçiş Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi

Daire Başkanlığımız Eğitim ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personellere yönelik olarak 22 Ocak 2021 Cuma günü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından Daire Başkanı Davut ARAÇ’ın katılımıyla "Yatay Geçiş” konusunda uzaktan eğitim yöntemiyle online olarak hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar ve Güz Dönemlerine ilişkin yapılacak yatay geçişler kapsamında mevzuat ve uygulamaya yönelik açıklamalar yapılmış, örneklendirmelerle eğitimin verimliliği desteklenmiştir.

Soru cevap şeklinde Birimlerin yaşadığı problemlere ilişkin çözümsel yaklaşımlarla eğitim devam etmiş ve Daire Başkanı Davut ARAÇ katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırmıştır.