Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020

09/11/2020 Tarihli Sürekli İşçi Alımı Noter Kurası Çekiliş Sonuçları ve Sözlü Sınav Duyurusu

09 Kasım 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz sürekli işçi alımı için 01 Aralık 2020 tarihinde Bandırma 2. Noteri huzurunda yapılan kura sonucunda;

- 3 adet Güvenlik Görevlisi ilanı için Üniversitemiz internet sayfasında ilan edilen geçerli başvurular arasından yapılan kura sonucunda 12 asil ve 12 yedek aday belirlenmiştir.

- 1 adet Temizlik Görevlisi ilanı için geçerli başvurular arasından kadro sayısının 4 katı adaydan fazla aday olmadığından kura çekimi yapılmamıştır.

Asil olarak belirlenen adaylar aşağıda belirtilen gün ve saatte Üniversitemiz Merkez Yerleşke D-Blok AMFİ-3’de yapılacak sözlü sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

Güvenlik Görevlisi asil adaylar sözlü sınavı

03 Aralık 2020 – 14:00

Temizlik Görevlisi asil adaylar sözlü sınavı

03 Aralık 2020 – 14:00

Sözlü sınav sonucunda istihdam edilecek kişilerin isimleri Üniversitemiz internet sayfasında (https://www.bandirma.edu.tr) ilan edilecektir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.