Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023

Gösterim: 662

23.06.2023 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı (2023-03) Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemize bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Kanunu'nun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere 23.06.2023 tarihli Resmi Gazetede ilan edilen çeşitli sözleşmeli personel pozisyonları için yapılan başvuruların ön değerlendirme sonuçları Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden açıklanmıştır.

Ön Değerlendirme sonuçlarına itiraz etmek isteyen adayların dilekçelerini kanıtlayıcı belgeleri ile birlikte yazılı olarak Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya dilekçelerini personel@bandirma.edu.tr adresine PDF ortamında en geç 12 Temmuz 2023 tarihi mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süreye kadar ulaşmayan, T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza bulunmayan itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Nihai değerlendirme sonuçları ve kazanan adayların teslim etmeleri gereken belgeler ile diğer hususlar ayrıca duyurulacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir, adaylara ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Adaylar, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısına https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile erişim sağlayarak giriş başvuru sonuçlarını görüntüleyebilmektedir.

İlanen Duyurulur.