Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021

25.05.2021 Tarihli Sürekli İşçi Alımı Kapsamında 08.06.2021 Tarihinde Yapılan Noter Kurası Sonuçları ve Sözlü Sınav Duyurusu

Üniversitemiz sürekli işçi alımı için 08 Haziran 2021 tarihinde Bandırma 2. Noteri huzurunda yapılan kura sonucunda;

- İŞ202101 numaralı 8 adet Güvenlik Görevlisi ilanı için İŞKUR’a başvuranlar arasından yapılan çekiliş sonucunda 32 asil ve 32 yedek aday belirlenmiştir.

- İŞ202102 numaralı 2 adet Güvenlik Görevlisi ilanı için İŞKUR’a başvuranlar arasından yapılan çekiliş sonucunda 8 asil ve 8 yedek aday belirlenmiş olup ayrıca İŞKUR tarafından 1 adet öncelik hakkına sahip adayın bildirimi yapılmıştır.

İŞ202101 ilan numaralı Güvenlik Görevlisi asil ve yedek liste için TIKLAYINIZ.
İŞ202102 ilan numaralı Güvenlik Görevlisi asil ve yedek liste için TIKLAYINIZ.

Asil olarak belirlenen adayların aşağıda belirtilen gün ve saatte yapılacak sözlü sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

Sözlü sınava katılacak olan adayların;

1-) Başvuru Dilekçesi (İndirmek için TIKLAYINIZ)

2-) İŞKUR https://esube.iskur.gov.tr adresinden alacakları Başvuru Belgesi

3-) Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı fotokopisi

4-) Üç adet vesikalık fotoğraf

5-) Adli Sicil Belgesi

6-) Askerlik Durum Belgesi (muaf, tecilli, terhis olduğunu belirten)

7-) SGK’dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge

8-) Mezuniyet belgesi fotokopisi

9-) Öncelik hakkına sahip olanların, öncelikli durumlarını gösterir belgenin fotokopisi

10-) Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikası/Belgesi fotokopisi

11-) B sınıfı sürücü belgesi fotokopisi

Belgelerini başvuru dilekçelerine eklemeleri gerekmektedir.

SINAV TARİHİ: 22/06/2021 – Saat: 13:30

Yer: Merkez Yerleşke D-Blok AMFİ-3 Bandırma/BALIKESİR

Sözlü sınav sonucunda istihdam edilecek kişilerin isimleri Üniversitemiz internet sayfasında (https://www.bandirma.edu.tr) ilan edilecektir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.