Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2023

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınav Duyurusu

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol gereği Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ-UZEM) tarafından 2022 yılında gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı kesin sonuçlarına göre sözlü sınav yapılacaktır.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda yer alan sınav programı kapsamında sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Görevde Yükselme Yazılı Sınav Sonucuna Göre Sözlü Sınava Girecek Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ.

Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Sonucuna Göre Sözlü Sınava Girecek Aday Listesi İçin TIKLAYINIZ.

Sözlü Sınav Programı İçin TIKLAYINIZ.