Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2022

"Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele Kapsamında Farkındalık Eğitim" konulu Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

Daire Başkanlığımız Eğitim ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personellere yönelik olarak 28 Kasım 2022 tarihi Pazartesi günü Üniversitemiz Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Aybeniz AKDENİZ AR ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünden Sosyal Çalışmacı Ayşen GÜNDÜZ’ün katılımlarıyla “Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele Kapsamında Farkındalık Eğitim” konusunda  uzaktan eğitim yöntemiyle online olarak hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Kadına yönelik şiddet ile mücadele kapsamında farkındalık hakkında açıklamalar yapılmış, örneklendirmelerle eğitimin verimliliği desteklenmiştir.

Soru cevap şeklinde eğitim devam etmiş, Doç. Dr. Aybeniz AKDENİZ AR ve  Sosyal Çalışmacı Ayşen GÜNDÜZ katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırmıştır.