Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2021

Gösterim: 2030

“Maaş Hesaplama” ve “Keseneklerin Gönderilmesi” Konulu Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi

Daire Başkanlığımız Eğitim ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personellere yönelik Yeni Koronavirüs (COVID-19) tedbirlerine uygun olarak 24-25 Mayıs 2021 tarihlerinde Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Erol SEZDİ’nin katılımıyla "Maaş Hesaplama” ve “Keseneklerin Gönderilmesi”” konusunda yüz yüze hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Akademik ve idari personellerin maaş hesaplamalarına ilişkin mevzuat hükümleri, maaşı etkileyen unsurlar ve dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde açıklamalar yapılarak unvan bazında maaşların nasıl yapılacağı konusunda uygulamalı işlemler yapılmıştır.

Soru cevap şeklinde Birimlerin yaşadığı problemlere ilişkin çözümsel yaklaşımlarla eğitim devam etmiş ve Şube Müdürü Erol SEZDİ katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırmıştır.