Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021

Gösterim: 607

"Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi”, “Halkla İlişkiler ve İletişim” ve “Toplumsal Olaylara Müdahale Esasları ve Kitle Psikolojisi” Konularında Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

Üniversite yerleşkelerinde güvenlik tedbiri alınacak bina, tesis ve alanlardaki ihtiyaçların belirlenmesine yönelik analizlerin yapılması ve bu kapsamda belirlenen ihtiyaçların giderilmesi, fiziki tedbirlere yardımcı olan araç ve gereçlerin nicelik ve niteliğinin artırılması, uyuşturucu suçlarıyla etkin mücadele, suç/terör örgütlerinin eleman kazanımlarının engellenmesi, istismar ve provoke eylemlerin önlenmesi hususları başta olmak üzere üniversitelerde huzur ve güven ortamının artırılmasına yönelik gerekli planlamaların yapılarak belirlenen her türlü tedbir ve önlemlerin hayata geçirilmesi/faaliyetlerin yürütülmesi kapsamında Doç. Dr. Dilek AVCI, Doç. Dr. Latife UTAŞ AKHAN, Dr. Öğr. Üyesi Osman Seray ÖZKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet GÜVEN’in katılımları ve Daire Başkanlığımız Eğitim ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğünün katkılarıyla Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personellerden sürekli işçi (güvenlik görevlisi)’lere yönelik Yeni Koronavirüs (COVID-19) tedbirlerine uygun olarak 12 Ekim 2021 ve 13 Ekim 2021 tarihlerinde Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi G-304 nolu sınıfta " Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi”, “Halkla İlişkiler ve İletişim” ve “Toplumsal Olaylara Müdahale Esasları ve Kitle Psikolojisi” konularında yüz yüze hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

" Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi”, “Halkla İlişkiler ve İletişim” ve “Toplumsal Olaylara Müdahale Esasları ve Kitle Psikolojisi” üzerine açıklamalar yapılmıştır.


Fotoğraflar