Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2022

"Soru Hazırlama Teknikleri (Öğretim Elemanı Alım Sınavlarına Yönelik)" konulu Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

Üniversitemiz ile Bartın Üniversitesi arasında imzalanan Hizmet İçi Eğitim Faaliyetlerinde İş Birliği Protokolü kapsamında 20 Aralık 2022 tarihinde Bartın Üniversitesi öğretim elemanı Doç. Dr. Beyza AKSU DÜNYA'nın sunumuyla "Soru Hazırlama Teknikleri (Öğretim Elemanı Alım Sınavlarına Yönelik)" konusunda uzaktan eğitim yöntemiyle online olarak hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Soru Hazırlama Teknikleri (Öğretim Elemanı Alım Sınavlarına Yönelik) üzerinde açıklamalar yapılmış, örneklendirmelerle eğitimin verimliliği desteklenmiştir.

Soru cevap şeklinde çözümsel yaklaşımlarla eğitim devam etmiş ve Doç. Dr. Beyza AKSU DÜNYA katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırmıştır.