Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2022

"Mali Konularda Bilgilendirme" ve "Ödeme Emri Belgelerinde E-İmzaya Geçiş" Konulu Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi

Daire Başkanlığımız Eğitim ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz bünyesinde görev yapan personellere yönelik Yeni Koronavirüs (COVID-19) tedbirlerine uygun olarak 21 Şubat 2022 tarihlerinde Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Erol SEZDİ’nin katılımıyla "Mali Konularda Bilgilendirme" ve "Ödeme Emri Belgelerinde E-İmzaya Geçiş" konusunda yüz yüze hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında ödeme emri belgesinin (ÖEB) elektronik imza (e-imza) ile imzalanarak eki kanıtlayıcı belgeler ile birlikte muhasebe birimine Sistem üzerinden elektronik ortamda gönderilmesine ilişkin uygulama esaslarına yönelik açıklamalar yapılarak uygulamalı işlemler yapılmıştır.

Soru cevap şeklinde eğitim devam etmiş ve Şube Müdürü Erol SEZDİ katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırmıştır.